Pets Bekkestua og Pets Østerås er to innholdsrike dyrebutikker i Bærum. Begge butikkene tilhører samme eier, og er registrert som Eiksmarka Hund & Katt i brønnøysundregisteret. Vi har et stort fokus på kundeservice, og du vil alltid møte flinke og hjelpsomme medarbeidere. Hos oss vil du alltid få gratis kloklipping av både hund og gnager og vi tilbyr gratis hjemkjøring (ved minimum kjøp av 2 fôrsekker) i hele Asker, Bærum og Oslo.

Pets Bekkestua har et stort fokus på hund, katt og akvarie. I tillegg vil du finne et godt utvalg av utstyr til fugl og gnagere. Vi har noen gnagere og fugler i butikken som det er lov å hilse på. På Bekkestua vil du i hverdagen møte Tina og butikksjef Sunniva. På lørdagene møter du Victoria, Elise, Vilde og Marte, eller en eller fler andre medarbeidere. 

Pets Østerås har et stort fokus på hund og katt, og et greit utvalg av utstyr til gnagere. Vi har også noe enkelt akvarieutstyr. I hverdagen vil du møte  butikksjef Cassandra. I helgene møter du Cecilie, Anne og en eller fler andre medarbeidere.

Bedriften startet opp på Eiksmarka senter mars 2003. De første 7 årene holdt den lille butikken til på bare 34 kvm, men sommeren 2010 flyttet vi over i større og lysere lokaler på samme senter. I 2012 startet vi opp en ny butikk på Bekkestua, og i 2014 flyttet butikken på Eiksmarka over til Østerås senter. 

Velkommen til en hyggelig handel hos oss!


Employee overlay
Espen Valdar

Espen er eier av bedriften. Han er en aktiv jeger og har mye erfaring med både jakt- og trekkhunder. Han startet bedriften i 2003, og har bygget seg opp en lang erfaring med gode kunderelasjoner og butikkdrift.

Employee overlay
Sunniva

Sunniva er butikksjef på Bekkestua. Hun har en Samojed hund og to Maine Coon katter. Hun kan litt av det meste, men spesielt interessert i adferd, utstyr og ernæring hos hund og katt. Hun har en master i biologi, med fokus på hund og ulv i Afrika.

Employee overlay
Cassandra

Butikksjef på Østerås

Employee overlay
Tina

Tina jobber fulltid på Bekkestua. Hun har to Pomeranian, fire undulater, to spurvepapegøyer, en amason papegøye og et 360 liter akvarium. Tidligere har hun hatt kanin, dvergpapegøyer og katt, og drevet oppdrett av fugl og kanin. Hun har 10 års erfaring i service bransjen.

Employee overlay
Victoria

Victoria jobber hver lørdag på Bekkestua i tillegg til noen ettermiddager. Hun er svært dyktig på akvarie og ansvarlig for akvarieavdelingen på Bekkestua. I tillegg har hun erfaring med katt, gnager og fugl. Hun er freelancer illustratør, og har laget en del av bedriftens illustrasjoner.

Employee overlay
Anne

Anne jobber på lørdager på Østerås. Hun har jobbet i bedriften siden 2010. Hun har en 16 år gammel katt som heter Jan, og har drevet med hest hele livet. Utenom jobben så studerer hun fulltid.

Employee overlay
Camilla

Camilla jobber deltid på Bekkestua. Hun har en blandingshund med navn Daisy som ofte kan treffes i butikken. Hun har også en katt med navn Bobby, og et 180 liters akvarie. Kan litt av alt, både hund, katt, akvarie, fugl og gnager.

Employee overlay
Cecilie

Cecilie jobber fast på lørdager på Østerås. Hun har en liten blandingshund på 4 år, og jobber av og til på Øvrevoll på løpsdager. Har drevet aktivt med hest i 10 år. Cecilie er best på hund, og interesserer seg for hundens ernæringsbehov.

Employee overlay
Elise

Elise jobber på hver lørdag på Bekkestua i tillegg til flere ettermiddager. Hun har erfaring med hund, akvarie og reptiler. Hun har en whippet som heter Cooper og en skilpadde (Ocadia sinensis) som heter Leeroy. Utenom jobben er hun student og freelancer illustratør.

Employee overlay
Marita

Marita er en av våre ekstrahjelpere. Hun har to hunder (en Akita og en Shiba), katt, kanariefugl og akvarie. Vokst opp med kanin, marsvin og hamster. Hun studerer veterinærmedisin og kan mest om hund, men har interesse for det meste som kryper og går.

Employee overlay
Vilde

Vilde jobber lørdager på Bekkestua. I tillegg er hun ansvarlig for burstellet av dyrene våre og sørger for at de alltid har det rent. Vilde har en portugisisk vannhund og i tillegg til hund har hun noe erfaring med fugl.

Employee overlay
Nina

Nina er en av våre ekstrahjelpere. Hun har en Golden Retriver tispe på 7,5 år, og jobber også som assistent på en dyreklinikk. Hun studerer til å bli veterinær. Hun er best på hund, men kan også en del om katt og gnager.

Employee overlay
Cecilie T

Cecilie jobber ved behov på Bekkestua. Hun har en blandingskatt på seks år, men har tidligere hatt både hund, katt, fugl, hamster, kanin, marsvin og fisk. Så hun kan med andre ord litt om det meste.

Employee overlay
Andrea

Ekstrahjelp på Bekkestua

Employee overlay
William

William er en av ekstrahjelpene på Bekkestua.

Employee overlay
Katalin

Katalin jobber fire dager i uken på Bekkestua. Hun er ansvarlig for det daglige vedlikeholdet av akvarieavdelingen, og har ellers to hunder og en katt.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Østerås
  • Tel: +47 67 15 52 60
  • Adresse: Østerås senter, Østerås
  • Åpningstider: 9 - 19 (9 - 18)
Bekkestua
  • Tel: +47 67 59 00 00
  • Adresse: Gml. Ringeriksvei 30, Bekkestua
  • Åpningstider: 10 - 18 (9 - 17)