Pets Bekkestua og Pets Østerås er to innholdsrike dyrebutikker i Bærum. Begge butikkene tilhører samme eier, og er registrert som Eiksmarka Hund & Katt i brønnøysundregisteret. Vi har et stort fokus på kundeservice, og du vil alltid møte flinke og hjelpsomme medarbeidere. Hos oss vil du alltid få gratis kloklipping av både hund og gnager og vi tilbyr gratis hjemkjøring (ved minimum kjøp av 2 fôrsekker) i hele Asker, Bærum og Oslo.

Pets Bekkestua har et stort fokus på hund, katt og akvarie. I tillegg vil du finne et godt utvalg av utstyr til fugl og gnagere. Vi har noen gnagere og fugler i butikken som det er lov å hilse på. På Bekkestua vil du i hverdagen møte Tina og enten butikksjef Sunniva eller en av våre deltidsansatte. På lørdagene møter du Victoria, Elise, Vilde, Katrine eller Maria, eller en eller fler andre medarbeidere. 

Pets Østerås har et stort fokus på hund og katt, og et greit utvalg av utstyr til gnagere. Vi har også noe enkelt akvarieutstyr. I hverdagen vil du møte  butikksjef Cassandra. I helgene møter du Cecilie og en eller fler andre medarbeidere.

Bedriften startet opp på Eiksmarka senter mars 2003. De første 7 årene holdt den lille butikken til på bare 34 kvm, men sommeren 2010 flyttet vi over i større og lysere lokaler på samme senter. I 2012 startet vi opp en ny butikk på Bekkestua, og i 2014 flyttet butikken på Eiksmarka over til Østerås senter. 

Velkommen til en hyggelig handel hos oss!


Employee overlay
Espen Valdar

Espen er eier av bedriften. Han er en aktiv jeger og har mye erfaring med både jakt- og trekkhunder. Han startet bedriften i 2003, og har bygget seg opp en lang erfaring med gode kunderelasjoner og butikkdrift.

Employee overlay
Sunniva

Sunniva er butikksjef på Bekkestua. Hun har en Samojed hund og to Maine Coon katter. Hun kan litt av det meste, men spesielt interessert i adferd, utstyr og ernæring hos hund og katt. Hun har en master i biologi, med fokus på hund og ulv i Afrika.

Employee overlay
Cassandra

Cassandra er butikksjef på Østerås. Hun har to amerikanske akitaer.

Employee overlay
Tina

Tina jobber fulltid på Bekkestua. Hun har en Pomeranian, undulater og papegøyer, og et 360 liter akvarium. Tidligere har hun hatt kanin, dvergpapegøyer og katt, og drevet oppdrett av fugl og kanin. Hun har over 10 års erfaring i service bransjen.

Employee overlay
Stine

Stine er stort sett å finne i butikken på Østerås, hun jobber 4 - 5 dager i uken. Hun er vokst opp med hunder, katter, kaniner og hester, og har nå en dachs som heter Ludvig.

Employee overlay
Victoria

Victoria er en av Bekkestua sine deltidsansatte i tillegg til noen hverdager, jobber hun også hver helg. Hun er svært dyktig på akvarie og ansvarlig for akvarieavdelingen på Bekkestua. Hun har erfaring med katt, gnager og fugl.

Employee overlay
Cecilie

Cecilie jobber fast på lørdager på Østerås. Hun har en liten blandingshund på 4 år, og jobber av og til på Øvrevoll på løpsdager. Har drevet aktivt med hest i 10 år. Cecilie er best på hund, og interesserer seg for hundens ernæringsbehov.

Employee overlay
Elise

Elise er en av Bekkestua sine faste deltidsansatte. Hun har erfaring med hund, akvarie og reptiler. Hun har en whippet som heter Cooper og en skilpadde (Ocadia sinensis) som heter Leeroy.

Employee overlay
Synne

Employee overlay
Nina

Nina er en av våre ekstrahjelpere. Hun har en jakt-Golden Retriver som trenes opp til å bli redningshund. Hun er veterinærstudent og best på hund, men kan også mye om katt og gnager.

Employee overlay
Malin

Malin jobber i begge butikkene. Hun har jobbet med dyr i fem år, og vært ansatt i Pets siden høsten 2016. I dag har hun hest og ørkenrotter, men har tidligere også hatt hund, hamster og kampfisk.

Employee overlay
Vilde

Vilde jobber lørdager på Bekkestua. Vilde har en portugisisk vannhund og i tillegg til hund har hun noe erfaring med fugl.

Employee overlay
Maria H

Employee overlay
Maria N

Maria N er en av deltidsansatte på Bekkestua. Hun renser burene til dyrene, og har stor interesse for katt, akvarie og andre dyr. Hun har en master i marin biologi.

Employee overlay
Cecilie T

Cecilie jobber ved behov på Bekkestua. Hun har en blandingskatt på seks år, men har tidligere hatt både hund, katt, fugl, hamster, kanin, marsvin og fisk. Så hun kan med andre ord litt om det meste.

Employee overlay
William

William er en av ekstrahjelpene på Bekkestua og møtes stort sett på arrangementdager hvor han deler ut kaffe, vafler og lignende til alle som vil ha.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Østerås
  • Tel: +47 67 15 52 60
  • Adresse: Østerås senter, Østerås
  • Åpningstider: 9 - 19 (9 - 18)
Bekkestua
  • Tel: +47 67 59 00 00
  • Adresse: Gml. Ringeriksvei 30, Bekkestua
  • Åpningstider: 10 - 18 (9 - 17)